Home » Over mij / about me

Over mij / about me

 

Genieten van de boottocht en van de dolfijnen...Hoe mooi kan het leven zijn?

Ik mag mezelf een gelukkig mens noemen. Gezond,fijne man en 6 kinderen & inmiddels ook kleinkinderen , fijne familie, een "wereld"baan, en een heerlijke natuurlijke woonplek.

In het dagelijks leven werk ik  als yogadocent, zwangerschapsyoga en kraamkundige, Energetisch therapeut, coach & vertrouwenspersoon.

( www.injekrachtcoach.nl )

Als ZZP'er kan ik mijn vak vernieuwen en uitbreiden en dat is waarom ik met Access Consciousness gestart ben. Zwangere vrouwen hebben regelmatig last van kwalen en kwaaltjes en hun pasgeborene ervaren vaak de naweeën van de (traumatische?) geboorte, met alle gevolgen van dien.....

op mijn website www.shantizwangerschapsbegeleiding.nl kan je meer lezen over mijn werk.

De laatste uitbreiding en aanvulling op mijn werkzaamheden was de opleiding tot Vertrouwenspersoon. Zie:

www.wolsinkversnel-vertrouwenspersoon.nl 

Mijn persoonlijke ervaringen met de Bars, zijn de motivatie geweest om me te verdiepen . De totale ontspanning, de koesterende werking, het ervaren van rust en ruimte na de behandeling hebben een diepe indruk op me achtergelaten. Dat was het directe effect.....

Gedurende 3 weken daarna ervoer ik dat verschillende kwaaltjes weg waren (en bleven) ik sliep weer beter en het gevoel van rust, ruimte en stabiliteit bleef. De cardioloog gaf me zomaar toestemming om één jaar weg te blijven en met mijn medicijnen kan ik minderen.

Het feit dat ik ogenschijnlijk "niets" gedaan had, behalve me 1 uur te laten behandelen, is tekenend voor de verbazing van mijzelf en andere mensen die ik inmiddels behandel. Het "niets" doen is precies waar het om gaat. Je kunt niet "bezig zijn met loslaten" dat is een áctie. Het gaat juist om het NIETS doen .Daar is rust en ruimte voor nodig en dat is precies wat Access Bars biedt!

Ik snap dat je wilt lezen over wat er gebeurt en hoe het werkt. Eigenlijk zijn woorden niet in staat ( wat mij betreft!) om het effect te beschrijven. Vertrouwen en uitproberen, daar komt het eigenlijk op neer.

Wat heb je te verliezen? Behalve ballast.....

"In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage gehad hebt maar in het beste geval veranderd het je leven!"

Vriendelijke groet en veel Ease Joy and Glory!

Anita Wolsink-Versnel / Avtar Padmani Kaur

Meer informatie? www.bars.accessconsciousness.com

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb