Home » Ervaringen/Testimonials

Ervaringen/Testimonials

Reactie plaatsen

Reacties

John Reitsma
5 jaar geleden

Weer een prachtige ervaring rijker bij Anita opgedaan. Nadat we vorig jaar bij Anita al een Facelift-,en Barsclass hadden gevolgd was het nu tijd voor een body process MTVSS (weerstand/immuunsysteem verhogend). Dit leek mij zeer handig omdat er bij mij in de praktijk ook veel mensen met een lage weerstand komen. Zoals gewoonlijk werden we weer zeer hartelijk ontvangen. Wederom met een groepje van vier personen waar je dan zelf de behandeling een keer mochten ontvangen en geven. Dank je wel voor de leuke sfeer en goeie uitleg. Groetjes Farida en John en tot de volgende keer!
Wat is er nog meer mogelijk?

Ageeth
5 jaar geleden

Nadat ik vorig jaar een bars class en een facelift class bij Anita had gevolgd toog ik vorige week voor de 3e keer richting Valthermond. Deze keer voor een immuunverhogende bodyprocess class. Ook deze keer wachtte mij een warm ontvangst. Tijdens de koffie legde Anita uit dat je de procedure op diverse terreinen kunt toepassen, bijvoorbeeld om blessures en andere lichamelijke pijn kunt verlichten maar dat het ook kan zorgen voor een verlichting bij een lichamelijke prestatie. Ikzelf wil het o.a. toepassen voor mijn dochter om haar eczeem te lijf te gaan. We mochten ieder een keer een behandeling geven en ontvangen. Een aparte energiesensatie. Als bonus heeft Anita me nog een speciale behandeling gegeven voor mijn vastzittende nek hetgeen direct meer ruimte gaf. Al met al een hele fijne ochtend. Anita bedankt voor je gastvrijheid en je aandacht voor ons allen.

John Reitsma
5 jaar geleden

Eind september hebben m'n vrouw en ik de Access Bars bij Anita gevolgd. We hadden hiervoor de Access Facelift gedaan en na wat informatie op internet te hebben bekeken leek het mij dus een zeer goede aansluiting om de Bars ook bij Anita te volgen. Al met al was het weer een geslaagd dagje en ook weer heerlijk om zelf te ervaren wat de Bars dus is.
Wat ik altijd als zeer plezierig ervaar is dat we ook van een heerlijke lunch mogen genieten bij Anita (die overigens zeer gastvrij is).
Ik ben nu bij de 5e van de 10 personen aangekomen en heb tot nu toe zeer positieve feedback gekregen. Het lijkt me dan ook zeer interessant om eindelijk echt te kunnen beginnen met de Bars!

Kiza
5 jaar geleden

Van de week heb ik de Access Bars Class gevolgd. De gehele class heerste er een hele open en warme sfeer die uitnodigde om te leren en ervaren. Wat een mooie techniek hebben we geleerd. Hier ga ik zeker veel mee aan de slag. Kundige en duidelijke begeleiding door Anita die bovenal een fijn mens is. Een aanrader voor iedereen!

Ageeth
6 jaar geleden

Afgelopen zaterdag heb ik een fijne Bars Class mogen ontvangen van Anita. Na een warm en hartelijk ontvangst heeft ze ons een aantal zaken van het gedachtegoed van Access Consciousness uitgelegd en ons bewuster gemaakt van de energie waarover wij allen beschikken. Na een heerlijke lunch mochten we de Bars 2x aan elkaar geven. Ik kijk terug op een mooie dag met fijne medecursisten. Een goede aanvulling op mijn eerste Bars Class. Heel erg bedankt daarvoor Anita.

Farida Reitsma
6 jaar geleden

Wat een leuke dag hebben we afgelopen vrijdag gehad. Met een viertal van lieve mensen mochten we deze bijzondere dag met elkaar delen. Wij hebben deze dag de facelift leren toepassen. Een heel bijzondere ervaring om deze te mogen geven en te mogen ontvangen. Wat is dit een bijzondere manier van geven van energie, prachtig. Omdat mijn partner en ik dit goed in onze praktijk als masseur en zwangerschapdocent en docent Shantala babymassage kunnen gaan toepassen hebben we besloten ook de Access Bars te gaan volgen. Wij ervaren Anita als een zeer warme en lieve vrouw.

Djoke ten Kate
6 jaar geleden

Ik heb zelf al kennis mogen maken met Access Consciousness en had een paar sessies Bars bij Anita. Het was voor mij echt heel bijzonder om dit te ervaren. Ik wilde het heel graag leren om te kunnen gebruiken bij mijn begeleiding van (aanstaande) moeders die vastlopen in hun moederschap.

drie november was het zover, samen met drie andere gemotiveerde kraamverzorgenden mocht ik de curus volgen.
We hebben hard gewerkt en veel geleerd. Nu mogen wij zelf Bars geven en ik kan niet wachten om dit anderen te laten ervaren. Het is voor kraamverzorgenden ook mooi dat deze cursus wordt geaccrediteerd. De warme ontvangst bij Anita maakt het ook een fijne dag voor jezelf. Doordat je na de theorie ook de hele middag oefent ontvang en geef jezelf twee keer Bars. Ik vind het zeker een aanrader.

Lieve groet.

Djoke

anita
7 jaar geleden

Anita Wolsink is a skilled, dedicated practitioner and facilitator of bars, as well as a yoga instructor and all round coach and support person for pregnant and post partum mothers. Her dedication to this work and the intense level of her caring about her clients is obvious to anyone who speaks with her. I recommend her very highly.
Dr. Kacie Crisp

Janneke Huijben
8 jaar geleden

Afgelopen augustus heb ik de cursus 'Acces Bars' gevolgd bij Anita. FANTASTISCH!! Het is zo ontzettend fijn als je na een behandeling kunt merken dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt en dat je je meer bewust wordt van dingen. Dat je minder in oordelen schiet, dat je intenser geniet van de mensen en dingen om je heen, dat je jezelf erop betrapt de hele tijd met een glimlach rond te lopen. En dat terwijl..... er wezenlijk 'niets' verandert lijkt te zijn. Ik ben er zo ontzettend enthousiast door geraakt dat ik bezig ben familie en vrienden kennis te laten maken met Bars.
Bars opzich is fantastisch, maar ook de wijze waarop Anita dit over weet te brengen en de omgeving waarin de cursus gegeven wordt is echt erg prettig en ontspannen.

Hoe wordt het nog beter dan dit?!
Anita; ontzettend bedankt!

Mariska
8 jaar geleden

13 juli heb ik de cursus 'The Bars' bij Anita gevolgd. Een hele dag rustig bekend worden met de verschillende drukpunten op het hoofd. Een fijne onbezorgde dag waar goed voor mij gezorgd werd. Een fijne planning van de dag met als resultaat dat ik onbezorgd en rustig naar huis ging met heel wat tools rijker! Dank Anita!

Aad Wolsink
8 jaar geleden

Op 6 juli jl. heb ik bij Anita een 'Access Energetische Facelift Class.' gevolgd. Vanaf je borst t/m de kruin wordt je 'onder handen' genomen. Dus de behandeling is veel uitgebreider dan de 'facelift' doet vermoeden. Wat krachtig was het effect! Ik heb veel ontspanning en 'loslatingen' ervaren. Het ontstressen en de healing die daarop volgt was duidelijk voel- en waarneembaar. Ont-spanning! ;-) Anita legt zowel de technieken als alle ondersteunende en interessante info. rustig uit en begeleidt het proces op de achtergrond zo, dat je toch helemaal in je eigen energie met je cliënt bent en blijft. Fijn en Proff! Thanks Anita, en kan het iedereen aanbevelen. Voel nog steeds de positieve naweeën want het lichaam komt zelfregulerend in beweging richting eigen blauwdruk en dát is de echte healing! Grtz Aad

Isabelle Willemse/Weeda
8 jaar geleden

Anita heb ik leren kennen als een wijs en liefdevol iemand. Ik leerde haar kennen toen in ik verwachting was van ons tweede kindje (geboren januari 2013).
In februari 2012 ben ik met Access Consciousness in aanraking gekomen, via een gemeenschappelijke relatie van ons.
In eerste instantie voor BARS. BARS is een proces waarbij 32 punten op het hoofd licht worden aangeraakt, waardoor je meer ruimte krijgt en meer jezelf kunt zijn. BARS en Access Consciousness (AC) hebben veel veranderd in mijn leven. Maar Access Consciousness is niet alleen BARS.

Diverse waardevolle bodyprocessen, naast BARS, maken tevens deel uit van de tool box die Access Consciousness biedt.
Anita is zowel facilitator BARS als facilitator body processen. Dit betekent dat ze zowel behandelingen geeft als dat ze erin onderwijst.
De inzet van de AC tools, alsook het je dichterbij jezelf uitbrengen door counceling, is een vak dat Anita met vervulling en veel zorgvuldigheid uitoefent.
Ze is iemand die ik vanaf het eerste moment mocht, iemand in wie ik groot vertrouwen heb.

Recent heb ik de AC facelift van Anita gekregen. Het verschil voor en na is ongelofelijk. De moeheid en kringen onder mijn ogen waren zichtbaar verdwenen.
Ook mijn hangende oogleden – mijn oogopslag – waren veranderd. Alsof ik mijn ogen meer open kreeg. Maar vooral het weldadige gevoel erna!
Helaas woon ik in Zuid-Holland, nogal ver bij Anita vandaan. Anders zou ik mezelf zeker vaker trakteren op het pure welzijn dat Anita biedt.
Heb je die mogelijkheid wel, heb je een steuntje in de rug nodig en wil je je prettiger voelen? Maak dan zeker een afspraak.
Geldt overigens voor zowel zwangeren als niet-zwangeren.

Mariska van der Veen
8 jaar geleden

Een heerlijke borst en gezichtsbehandeling gehad van Anita! Ik had last van spanningen, stress en angst voor mijn afstuderen. Tijdens de behandeling heb ik rust en ontspanning mogen ervaren wat mij erg heeft geholpen bij het afstudren! Ik was helderder en lichter in mijn hoofd na de behandelng en had mijn moed weer gevonden om door te gaan! Bedankt Anita!

Petra
8 jaar geleden

Ik heb een facelift gekregen van Anita. En wat voor een! Ik ging niet voor het uiterlijke effect, maar voor het innerlijke. Het bracht mij meer dan ik verwacht had. De behandeling zelf is erg ontspannend, ik heb heerlijk mogen dutten onder de kundige handen van Anita. Voor de behandeling had ik al meerdere dagen pijn in mijn rug, schouders en nek. Na de behandeling was dit allemaal verdwenen! Ik voelde me een stuk soepeler, lichter en energieker. Ook op de voor- en na- foto was er uiterlijk goed het verschil te zien, ik zag er veeeel minder vermoeid uit! Na de behandeling ben ik me ook weer wat bewuster van mezelf, wat absoluut helpt om in te zien waar je de mist in gaat en wat je dus de kans geeft om jezelf te veranderen. Bedankt Anita!

Ida den Ouden
8 jaar geleden

Ik heb op 6 april de bars class bij Anita gevolgd, ik vond het een inspirerende dag en was zeer onder de indruk van haar kennis. De uitleg was heel duidelijk en ik heb het als heel prettig ervaren om te leren hoe je de bars kan geven, ga het zeker eigen maken in de praktijk. Het was een dag waar je met voldoening aan terug denkt en de lunch was super!
Dank je Anita!

Dita Heijkamp
8 jaar geleden

Workshop Bars bij Anita Wolsink was een heel positieve ervaring! Ze is een inspirerende vrouw. Het geleerde wil ik graag gaan oefenen. In eerste instantie op mijn gezinsleden en later meer ervaring opdoen via de swaps waar Anita over vertelde.Daarna op herhaling bij Merlijn :)

Petra Siemers
8 jaar geleden

Gisteren een heerlijke dag gehad bij Shanti Zwangerschapsbegeleiding & Kraamzorg, Babymassage, Access Bars. De cursus Access Bars gevolgd met gezellige mensen. Een zeer leerzame, maar ook ontspannen dag.

Marian Karssen
8 jaar geleden


Zaterdag 23/2 een hele dag bezig geweest met the bars of conciousness.
Indrukwekkend en wonderlijk dat tools, om leven leefbaar en eenvoudig te houden, zo dicht binnen bereik zijn.
Net mijn man onder handen gehad, maar nu wil ik eerst de manual lezen.
Met dank aan de schapekop uit Amsterdam, want mijn engels is niet zo goed.

Pim
8 jaar geleden

I followed my first Bars class supervised by Anita. It was a surprising experience. Right now, many weeks later the feeling of 'easy going' &'feeling light' however in a very busy period, is still active in my mind and body. Anita knows what she is telling. Great access trainer.

Ida den Ouden
8 jaar geleden

Na de bars (25 jan j.l.) heb ik het gevoel van "in balans zijn" weer terug, beter kan loslaten wat niet bij mij hoort. Ik ben vrolijker. En het wordt elke dag meer.

Petra
8 jaar geleden

Heb op 5 januari 2013 een barstraining bij Anita gevolgd: grondige aanpak, prettige locatie en een fijne sfeer!

janet nijenhuis
8 jaar geleden

het loslaten is helemaal op gang gekomen. mijn systeem vraagt om nog meer los te laten. want we dragen al zoveel.

Annegreet Moree
8 jaar geleden

Net de barsclass gehad, wat een ervaring! Weer een stapje dichterbij mijzelf gekomen en een glimp van de toekomst gekregen ;-)

Maak een Gratis Website met JouwWeb