Home » Entiteiten clearing

Entiteiten clearing   

Entiteiten zijn energieën, niets meer en niets minder....

Alles is energie, jij zelf, de bloemen maar ook een stoel of een stenen muur. Energie is waarneembaar, voor de een wat makkelijker dan de ander. Wie kent niet de sfeer van een kamer inlopen waar bijvoorbeeld ruzie is geweest? Juist! Je loopt tegen een muur van zware energie aan... Ook energie van personen die overgegaan zijn naar gene zijde noemt men entiteiten. Energie IS er altijd, maar niet altijd in even heftige of mindere maten.

Soms komen energieën samen als "mensen op een marktplein". Dat kan bij of rondom een persoon zijn of in een huis/gebouw of plek in de natuur. Sommige mensen ervaren dat als onrust of onrustigheid of zwaarte. Je kunt er ook emotioneel last van hebben, er humeurig of depressief van zijn/worden.

Het tegenovergestelde is ook waar...je kunt leuke gesprekken hebben met entiteiten, vooral kinderen zijn heel gevoelig en kunnen door hun oordeelloze waarneming, hele gesprekken hebben met entiteiten die er voor hen heel echt uitzien.

Soms ervaren kinderen entiteiten in hun slaapkamer of op andere plaatsen in huis. Het slapen kan dan problematisch worden.

Via verbal processing ( verbalen processen) worden persoon en ruimte gereinigd van entiteiten. Het is een simpel proces wat direct waarneembare effecten heeft. De energie in de persoon en/of in huis heeft een verandering ondergaan. Heel af en toe is het nodig een herhalingsbehandeling toe te passen, wanneer je dat ervaart kan je natuurlijk nogmaals contact opnemen. Maar over het algemeen voldoet één behandeling en kan je met tips die je krijgt zelfstandig verder.

Energie IS, je bestaat er uit.....laat je geen "spook"beelden aanjagen door de film en andere media. Er is niets "engs" of "ab-normaals" aan. Mocht je meer willen weten, vragen staat vrij!