Home » Access Bars

Bars

Wat zijn de BARS?

De “Bars” is een verzamelnaam voor 32 energiepunten die banen vormen door en om het hoofd.

Daarin liggen alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad over wat dan ook, op elektromagnetisch niveau opgeslagen.

De naam “Bars” is te vertalen als “tralies”, zoals die van een gevangenis.

Elke Bar correspondeert met een gedeelte waar het naar het genoemd is.

Voorbeeld: de energie van elke gedachte die je hebt gehad over gezondheid, is opgeslagen achter de “gezondheid/ body ” tralies en zit diep verankert in je lichaam.

Voorbeeld: "mijn moeder was altijd misselijk tijdens haar zwangerschappen, dus zal ik dat ook wel hebben..." of...

"Ik heb een hartkwaal, die heb ik van mijn vader geerfd, het is genetisch bepaalt"

O ja? Weet je dat je hier iets aan kunt veranderen?

Er zijn o.a. Bars voor : het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je ontspannen, aangekleed op je rug ligt op een massagetafel of in een luie stoel. Je mag zelfs in slaap vallen, de BARS werken! ( zelfs nóg intenser wanneer je slaapt ) Wetenschappelijk is aangetoont dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alpha naar de Theta staat.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt.

Dit valt te vergelijken met een soort van “defragmentatie” van de harde schijf van je computer. De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Vaak verminderen of verdwijnen fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau?

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed.

Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk de mogelijkheden voor jezelf én je cliënten!

Lees de veel gestelde vragen over Access Bars.

www.bars.accessconsciousness.com